Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prelazeći pješački prijelaz, dva pješaka nisu ni slutila kako će od istog automobila stradati čak dva puta.


Snimka nadzorne kamere pokazuje crni automobil kako je na pješačkom prijelazu naletio na ženu i muškarca, javlja AP.

Vezani članci Parkiranje Svi s uzbuđenjem pratili kako će se izvući s parkirnog mjesta, ova snimka gleda se na rubu sjedala COVID odjel bolnice Susjedi bilježe porast novozaraženih: ''2022. sigurno nećemo proglasiti kraj pandemije''

Policija je uhitila muškarca kojeg se sumnjiči da je udario dva pješaka na pješačkom prijelazu dok je vozio u alkoholiziranom stanju u kineskom gradu Fuzhou.

Događaj se dogodio prošli četvrtak oko 21 sat po lokalnom vremenu. Na snimci se čini kako je vozač izašao iz automobila, ali auto je nastavio kliziti te je još jednom pregazio pješake. Za to je vrijeme vozač navodno pokušavao zaustaviti auto, ali je još više ubrzao.

>> Kakva je ovo mama? Bebu izgurala na prometnu cestu!

'Odjednom sam čuo udarac i potrčao sam da vidim o čemu se radi. Na sred ceste stajao je jedan crni automobil, a iza njega je ležalo dvoje ljudi', ispričao je svjedok He Yong. Policija je ustanovila kako je vozač bio u alkoholiziranom stanju.

'Bilo me strah i izašao sam iz auta da provjerim kako su ozlijeđeni. Ali moj je auto polako ponovno prelazio preko njih. Zato sam ponovno ušao u vozilo i pokušao ga zaustaviti. Želio sam stati na kočnicu, ali nisam uspio', ispričao je Yang, vozač automobila.

Žrtve su zadobile teške tjelesne ozlijede i trenutačno se nalaze u različitim bolnicama. Gospodin Lou, jedan od ozlijeđenih pješaka zadobio je više prijeloma kostiju i privremenu amneziju. Kaže da drugu žrtvu ne poznaje te da se jedva sjeća što se dogodilo.

Liječnici su izvijestili kako je prolaznica imala potres mozga, napuknuće lubanje, višestruke prijelome kostiju i unutrašnje krvarenje, ali se oporavlja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.