Užasan zločin

Masakr u susjedstvu: Ubio ženu i dvoje djece, tri osobe ranio, a nedavne riječi ubijene kćeri slamaju srce

Policijska svjetla, ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac na Sardiniji pucao je i ubio svoju suprugu i kćer te ranio svoje drugo dvoje djece, susjeda i svoju majku, a zatim je ubio i sebe.

Muškarac, 50-godišnji šumarski radnik, u srijedu ujutro počinio je masakr u gradu Nuoro na Sardiniji. Prvo je ubio svoju suprugu (43), a zatim pucao na svoje troje djece. Kći (25) je odmah preminula. Prema prvim informacijama, 50-godišnjak je tijekom noći ubio svoju ženu i kćer iz poluautomatskog pištolja, koji se inače koristi za sportske potrebe. U pucnjavi koja se dogodila u stanu ozlijeđeno je i dvoje djece u dobi od 10 i 14 godina. Desetogodišnji sin u teškom je stanju prebačen u bolnicu, ali nije mu bilo spasa. Nakon nekoliko sati proglašen je mrtvim.

Muškarac je potom pucao na vlasnika kuće koju je obitelj iznajmila, kojemu se sada liječnici bore za život na intenzivnoj njezi u bolnici San Francesco di Nuoro, piše Rai News.

 

Ubojica je živio sa svojom majkom, odvojeno od supruge, a nakon pokolja svoje obitelji otišao je do majčine kuće i ozlijedio je. Poslije toga i sebi je oduzeo život. Njegovo tijelo je u kući jutros pronašla policija, nedugo nakon pronalaska leša njegove žene i kćeri. Ubojičina majka također je teško ozlijeđena i u bolnici je.

Kći, koju je u zoru ubio njezin otac, diplomirala je pravo 2022. godine i posvetila je diplomski rad svom ocu.

"Svome ocu, najvećoj ljubavi mog života. Ocu koji je vjerovao u to prije nego što sam ja vjerovala", napisala je ubijena djevojka u naslovu diplomskog rada.

Ubojica je bio ljubitelj oružja i imao je dozvolu za oružje. Pištolj kalibra 7,56, kojim su počinjena ubojstva, bio je u regularnom vlasništvu. Svi o njemu govore kao o dobroj osobi. Kolege ga opisuju kao smirenu osobu i ljubitelja životinja. Još uvijek se ne zna uzrok ubilačkog bijesa.

Pročitajte i ovo Borba s poplavama Vrhunac vodenog vala stigao u Hrvatsku: "Više nemamo čime braniti. Ovo je bila zadnja obrana"

Pročitajte i ovo objavljena snimka VIDEO Dron se spremao ubiti ruskog vojnika, ali sve je stalo u ključnom trenutku: Umjesto kiše metaka spustio mu je poruku koja mu je spasila život

Pročitajte i ovo cure detalji Poznato koga je i zašto napao šef DM-a: Sve je pokrenula jedna poruka