navodno je bježao od policije

Dramatične scene iz Budve: Muškarac si pucao u glavu, radi se o kumu zloglasnog narkobosa?

Crnogorska policija Foto: Vijesti.me
Muškarac u crnogorskom hotelu si je pucao u glavu. Liječnici mu se trenutno bore za život.

Muškarac si je u hotelu u centru Budve pokušao oduzeti život. Crnogorski portal Vijesti.me neslužbeno od policije saznaje da si je B.S. pokušao oduzeti život pucajući u glavu. 

Iz policije javljaju kako su, nakon prijave građanina, krenuli na mjesto događaja. Netom prije, od drugog građanina su primili prijavu o prijetnji samoubojstvom. Kad su stigli na mjesto događaja, muškarac si je ispalio hitac u glavu.

Pročitajte i ovo Objavljeni detalji Pritvoren Slovenac koji je dronom ugrožavao gašenje požara na Murteru: Policija istražuje još jednog muškarca

Srpski portal Blic.rs prenosi kako se radi o kumu narkobosa Darka Šarića iako ta informacija nije službena. Prema do sad poznatim informacijama, B.S. je odveden u bolnicu u Kotoru gdje mu se liječnici bore za život. 

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili ste u potrazi za pravom odlukom, nemojte se ustručavati pitati za pomoć. Možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb: Nazovite na telefon 01-2376-470 od 0 do 24 sata. U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Psihološki centar TESA: Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr