Kobni napad

U kući u napuštenom selu u Rusiji pronađena dvojica mrtvih muškaraca: "Traži se agresivni predator"

Kuća u koju je upao medvjed Foto: Istražni odjel Istražnog odbora Rusije za Primorski kraj
Tijela oca i sina pronađena su u kući u Primorskom kraju, koji se nalazi na dalekoistočnom dijelu Ruske Federacije. Službe sada traže medvjeda koji ih je usmrtio.

Medvjed je ubio dvojicu muškaraca u seoskoj kući u blizini sela Lučegorsk u ruskoj regiji Primorje. Vlasti istražuju incident, a zasad su objavili da je medvjed provalio u kuću u kojoj su boravili otac (87) i sin (56). Obojica su umrli na mjestu događaja, piše Ria Novosti.

Regionalno ministarstvo šumarstva pojašnjava da se tragedija dogodila na području napuštenog sela Blagoveščenka, nedaleko od Lučegorska.

"Pretpostavlja se da se radi o velikom odraslom medvjedu, izdana je dozvola za odstrel, a poduzimaju se sve mjere za pronalaženje agresivnog grabežljivca", priopćilo je ministarstvo.

Napomenuli su i da je dan prije incidenta medvjed ubio i pojeo psa u blizini, ali to nitko nije pravovremeno prijavio.

Pročitajte i ovo nova porezna reforma Ministar otkrio tko će sve morati plaćati porez na nekretnine, a tko može biti oslobođen: Objavio koliko će se plaćati za apartmane

Pročitajte i ovo Tragedija u susjedstvu Stravična nesreća: Auto potpuno uništen u sudaru s miješalicom, ima poginulih

Pročitajte i ovo Vatikan za Bektaše Balkanska zemlja osniva muslimansku državu usred glavnoga grada, imat će putovnice, ali i tajnu službu: "I mi imamo neprijatelje"

Povezane teme