Sve se istražuje

Kupio kuću na dražbi: Kada je prvi put ušao u nju, dočekao ga je stravičan prizor koji će pamtiti do kraja života

Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je u Njemačkoj kupio kuću na dražbi, a kada je prvi put ušao u nju, ugledao je kostur žene u dnevnom boravku.

Mrtvu ženu koja je godinama ležala neotkrivena u svojoj kući u Simmerrathu, u blizini Aachena, otkrio je tek novi vlasnik koji je kupio kuću.

Susjedi nisu imali pojma o sudbini svoje susjede. Novi vlasnik kuće, nakon što je kuću kupio na dražbi i prvi put u nju ušao, ugledao je zastrašujući prizor. 

Vlasnik je u dnevnoj sobi pronašao kostur bivše vlasnice. U kuću je prvi put ušao šest dana nakon dražbe. Tijekom obilaska prostorija prepunih smeća naišao je kostur pokraj sofe u dnevnoj sobi.

"Vidjela se ruka, koščata stopala su virila iz pidžame, a vidjela se i lubanja", opisao je muškarac pronalazak.

Policija je kasnije identificirala ostatke. Žena bi danas imala 52 godine.

Prema uredu javnog tužitelja u Aachenu, nema dokaza o nasilju. Novi vlasnik rekao je da je šokiran što je tijelo ostalo neotkriveno tijekom prethodnih pregleda kuće, piše T Online.

Međutim, prema izvješću, procjenitelj koji je pregledao kuću za dražbu tvrdi da nije primijetio nikakve tragove tijela. Ured javnog tužitelja u Aachenu trenutačno provodi istragu smrti. Potpuni nalaz obdukcije još se čeka.

Pročitajte i ovo Razriješen dužnosti Direktor velike tvrtke pijan skrivio prometnu nesreću i pobjegao! Imao je 2,45 promila, uhvatili ga slučajno

Pročitajte i ovo Rizik od krađe FOTO Hrvatska pošta poslala upozorenje: Prevaranti imaju novu taktiku

Pročitajte i ovo Nestali u četvrtak Maloljetnici koji su nestali iz svoje ulice u Sigetu, pronađeni su