Teorija zavjere

Kontroverzna braća Tate pojavila se na sudu: "Sve će vas porobiti. Pripremite se, bit će još gore"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Na sudu u Bukureštu braći Tate se sudi zbog optužbi za trgovinu ljudima i osnivanje kriminalne skupine za iskorištavanje žena.

Kontroverzna braća Tate, Andrew i Tristan, pojavili su se na sudu u Bukureštu zbog novih optužbi za trgovinu ljudima. Bivše boksače, poznate po mizoginim stavovima, već čeka suđenje u Rumunjskoj. Optuženi su i za osnivanje kriminalne skupine za iskorištavanje žena.

Tate je odlazeći sa suda ustvrdio da je njegovo uhićenje dio zavjere i dotaknuo se uhićenja osnivača Telegrama Pavela Durova i postupaka protiv Donalda Trumpa.

"Ja u zatvoru, Pavel u zatvoru. Pokušavaju strpati Trumpa u zatvor. Razlog zašto pokušavaju zatvoriti svakoga tko ima slobodan um je taj što nas sve dolaze porobiti. Svi vi ovdje s kamerama, možda ne razumijete, ali, vjerujte mi, na najvišim ešalonima moći i financija, oni su u privatnim sobama, razgovaraju s ljudima koji su zainteresirani samo za vaše porobljavanje i neće samo mene porobiti... Sve će vas porobiti pa se morate pripremiti jer će biti još gore", rekao je Andrew Tate.

Pročitajte i ovo Porezna reforma Dnevnik Nove TV doznaje: Građanima bi trebale rasti plaće

Pročitajte i ovo Hladnokrvni ubojica FOTO/VIDEO Brutalno je ubio dvije žene, čeka ga smrt, a šokirao je sud: Za to vrijeme obožavatelji lude za njim i traže ublažavanje kazne

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.