teško je ozlijeđen

Horor na festivalu žetve: Mladić (19) pao pod stroj za branje kukuruza

Žetva kukuruza, ilustracija Foto: Getty Images
Mladić koji je zapeo u stroju za branje kukuruza na festivalu žetve u Njemačkoj teško je ozlijeđen i helikopterom je prevezen u bolnicu.

Užasna nesreća dogodila se u njemačkom Hülsebergu, sjeverno od Bremena, kada su mladiću (19) obje noge zapele u stroj za branje kukuruza te je teško ozlijeđen.

Kako javlja Spiegel, 19-godišnjak je bio na Festivalu žetve, a zatim je utrčao u susjedno polje kukuruza i pao pod kombajn. Do struka je zapeo u stroju, pa su na mjesto nesreće spasilačkim helikopterom dovezli kirurge kako bi ga oslobodili i prevezli ga u bolnicu u Hamburgu. Spašavanje je trajalo oko sat vremena.

Glasnogovornik policije rekao je da je mladić izvan životne opasnosti. Njemački mediji pišu da je kukuruz bio visok i da vozač vjerojatno nije mogao vidjeti 19-godišnjaka. 

Pročitajte i ovo Prostitucija u Beogradu Djevojka koju su podvodila braća, Vučićeva kumčad: "Trudna madam na mužu je pokazivala što da radim, dnevno je bilo 10 klijenata"

Pročitajte i ovo Kaos na Bliskom istoku VIDEO Eskalacija napada! Ovaj potez Amerikanaca mogao bi biti znak da se sprema veliki sukob

Povezane teme