PassTheTorch

VIDEO Okupili se ispred Bijele kuće, pozvali Bidena da odstupi: "Hvala ti Joe, vrijeme je da odeš!"

Slika nije dostupna
Građanska inicijativa Pass The Torch okupila je građane ispred Bijele kuće tražeći od Joea Bidena da odstupi iz predsjedničke utrke.

Donald Trump u svojoj predsjedničkoj kampanji bilježi sve veću popularnost nakon pucnjave u Pennsylvaniji, no kandidatura Joea Bidena, aktualnog američkog predsjednika, sve se češće propitkuje.

Osim što i iz demokratske stranke dolaze analize i poticaji da za predsjedničkog kandidata ipak izaberu nekog drugog, pojavila se građanska inicijativa pod nazivom PassTheTorchJoe.

Cilj njihove kampanje je potaknuti Bidena da odstupi iz predsjedničke utrke. Građani su se tako okupili u subotu ispred Bijele kuće s transparentima. 

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Prema objavi na mreži X jednog od okupljenih, uzvikivali su "“Hey! Hey! Ho Ho! Thank you Joe! It’s Time to Go! (Hej! Hej! Ho! Ho! Hvala ti Joe! vrijeme je da odeš!)"

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

  Pročitajte i ovo zabrinuti kolege Biden izgubio živce i podivljao na demokrate, ubrzo mu je stigao još jedan udarac: "Ne želim slušati to sra**e!"

Građani okupljeni oko inicijative zabrinuti su za sigurnost zemlje u slučaju da na predstojećim izborima pobjedi Donald Trump.

"Donald Trump je egzistencijalna prijetnja, treba nam najsnažnija moguća karta da povećamo šansu da ga pobjedimo", piše na službenoj stranici inicijative.

Evo i videa koji su objavili na platformi YouTube.