Policija na nogama

Beba koja ima 17 dana oteta iz rodilišta, pokrenuta hitna potraga: "Imali su samo običnu torbu"

Francuska policija, ilustracija Foto: Getty Images
Oteto nedonošče po imenu Santiago treba stalnu medicinsku njegu. Policija je objavila fotografije roditelja koje sumnjiče da su dijete oteli iz bolnice.

Francuska policija traga za 17 dana starim prerano rođenim dječakom koji je otet iz rodilišta. Dijete je odvedeno iz bolnice u pariškoj regiji, a njegovi su roditelji identificirani kao glavni osumnjičenici.

Iz policije su dali i opis roditelja i objavili njihove fotografije. Radi se o muškarcu (23) u tamnim trapericama, bijeloj majici kratkih rukava, svjetloplavoj traper-jakni i crnom kaputu te ženi (25) u bijelom džemperu, svjetloplavom sakou i zelenoj suknji.

Roditelji koji su oteli bebu Foto:Afp

Policija je izdala upozorenje s apelima za objavljivanje informacija na radiju, televiziji i internetu. Potraga za dječakom po imenu Santiago označena je hitnom jer on treba stalnu medicinsku njegu.

Policajci su rekli da ima plavu kosu i da je bio odjeven u bijelu baršunastu pidžamu i preveliku smeđu majicu kada je otet u ponedjeljak navečer iz bolnice u pariškoj sjevernoj predgrađu regije Seine-Saint-Denis.

Ravnatelj bolnice Robert-Ballanger rekao je za list Le Parisien da je vidio roditelje kako napuštaju odjel neonatologije kada ih je zaustavila medicinska sestra, piše Independent.

"Bez bebe u naručju ili u kolicima, par je imao samo običnu torbu, koja nije privukla pozornost bolničkog osoblja, koje je naviknulo vidjeti roditelje kako nose odjeću za svoje novorođenče", rekli su iz bolnice.

Pročitajte i ovo "Župan se nije htio javiti" VIDEO Žena stala pred Plenkovića i prekinula svečanost: "Znate li tko sam ja?"

Pročitajte i ovo grozan slučaj Je li ovo rješenje za slučaj problematičnog dječaka? "S mamom se ne može dogovoriti"