Skriven od javnosti

FOTO Pogledajte kako je izgledalo dovođenje dječaka ubojice na sud

Dječak ubojica prebačen na sud iz dječje Psihijatrijske bolnice Foto: Cropix
Dječak koji je 3. svibnja prošle godine počinio nezapamćeni masakr u beogradskoj školi svjedočio je na suđenju svojim roditeljima. To je drugi put u godinu i pol da je dječak izašao iz dječje psihijatrijske bolnice u koju je smješten nakon užasa koji je napravio.

Dječak ubojica koji je u beogradskom OŠ-u Vladislav Ribnikar ubio devetero vršnjaka i domara škole u četvrtak je ponovno doveden na sud iz psihijatrijske bolnice u kojoj je smješten od masakra koji je počinio prošle godine.

Dječak ubojica prebačen na sud iz dječje Psihijatrijske bolnice Foto:Cropix

Iz psihijatrijske bolnice izveden je oko 8:30, a ulaz je bio zaklonjen bijelim paravanima. Pripadnici policije za to su vrijeme zaklanjali dječaka, koji je nakon toga sanitetom prevezen do zgrade Specijalnog suda, u kojoj se nastavlja suđenje njegovim roditeljima. Četrnaestogodišnji dječak na glavi je imao sivu kapuljaču i šiltericu.

Dječak ubojica prebačen na sud iz dječje Psihijatrijske bolnice Foto:Cropix

Pročitajte i ovo Mučni detalji Cure detalji sa suđenja dječaku ubojici: Zbog ovog pitanja mu je pozlilo, a onda je otkrio što se događalo u streljani

Pročitajte i ovo suđenje u Beogradu "Mama se ljutila i vikala kad nisam bio najbolji. Da nisam imao očeve pištolje...": Jezivi iskaz učenika koji je napravio masakr u školi

Pročitajte i ovo svjedočio na ročištu Jedna rečenica dječaka ubojice izazvala je kaos u sudnici, intervenirali i liječnici: "Zato sam ih ubio"