uključio se u kampanju

Milijarder svojom izjavom izazvao lavinu komentara: "Ako tako nastavi, mogao bi dijeliti ćeliju…“

Elon Musk i Tucker Carlson Foto: X / Screenshot
Milijarder Elon Musk šokirao je svojom izjavom kako se nitko ne trudi ubiti demokratsku predsjedničku kandidatkinju Kamalu Harris.

Tehnološki milijarder Elon Musk ponovno je šokirao svojom izjavom u kojoj tvrdi da se našalio na račun američkog predsjednik Joe Bidena i demokratske kandidatkinje Kamale Harris. 

U intervjuu s konzervativnim političkim komentatorom Tuckerom Carlsonom Musk se referirao na objavu na društvenoj mreži X, a koju je u međuvremenu obrisao s platforme.

"Našalio sam se i rekao kako se nitko ni ne trudi ubiti Kamalu zato što je to besmisleno. Što bi time postigli? Samo bi izvukli drugu marionetu. Ista stvar s Joe Bidenom", kroz smijeh je rekao Musk.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Njegova izjava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Izdvojili smo neke od njih su:

"Ovo je bolesno. Ne smije se ništa napisati protiv njega i odmah ti suspendiraju profil na X-u", "Ako nastavi tako pričati, mogao bi dijeliti ćeliju s Trumpom" i "Ironija je u tome da je Musk doslovno marioneta za Trumpa, a možda čak i Putina".

Milijarder se dobrano uključio u predsjedničku kampanju Donalda Trumpa pa je tako na svojem X profilu ponudio 47 dolara svakom registriranom glasaču u takozvanim 'swing' državama.

Riječ je o američkim saveznim državama koje nemaju dugu tradiciju glasanja specifično za demokrate ili republikance. Ove godine radi se o sljedećim državama: Pennsylvania, Georgia, Nevada, Arizona, Michigan, Wisconsin i Sjeverna Karolina.

Izborne ankete pokazuju da će kandidat koji uspije osvojiti većinu ovih država, lakše odnijeti ukupnu pobjedu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Tijekom vikenda, vlasnik Tesle ponovno je iskazao podršku bivšem predsjedniku i republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu kada je posjetio njegov predizborni skup u Butleru u Pennsylvaniji. 

Musk je tada okupljenima rekao kako su predsjednički izbori koji će se održati 5. studenog "najvažniji izbori u našem životnom vijeku".

Pročitajte i ovo suđenje u Beogradu "Mama se ljutila i vikala kad nisam bio najbolji. Da nisam imao očeve pištolje...": Jezivi iskaz učenika koji je napravio masakr u školi

Pročitajte i ovo Samit Ukrajine FOTO Opsadno stanje u gradu: Helikopter u zraku, dižu se automobili i kante za smeće, zatvaraju ceste...