Teške riječi

Medvedev o zamci u koju Rusija ne smije upasti: "Neka se taj podli gad s ružnom njuškom ne raduje"

Dmitrij Medvedev Foto: Afp
Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev oglasio se o mogućnosti mirovnih pregovora s Ukrajinom.

Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsjednik i sadašnji zamjenik predsjednika Sigurnosnog vijeća Rusije, osvrnuo se na, kako tvrdi, zamku u koju njegova zemlja ne smije upasti.

"Prema mojem mišljenju, u zadnje vrijeme, barem u teoriji postoji jedna opasnost – zamka o pregovaranju – zbog koje bi našu zemlju mogle zadesiti određene okolnosti. Točnije, rani i nepotrebni mirovni pregovori koje predlaže međunarodna zajednica i nameće kijevski režim. S nejasnom perspektivom i posljedicama", objavio je.

"Nakon što su neonacisti počinili čin terorizma u Kursku, sve je sjelo na mjesto. Isprazno čavrljanje neovlaštenih medijatora o predivnom svijetu je prestalo. Sada svi sve razumiju, čak i ako to ne žele reći naglas. Razumiju da pregovora više ne može biti dok neprijatelj ne bude u potpunosti poražen!" dodao je.

"Neka se taj podli gad s ružnom njuškom i raščupanom bijelom kosom iz zemlje u kojoj se pripremala teroristička operacija ne raduje. Njegova zemlja učinila je mnogo gore stvari nego teritorij pod njegovim nadzorom. U Ukrajini će biti znatno više besmislenih troškova, znatno više uništene vojne opreme i radikalno više ljesova. A sada neka jadni ukrajinski kmetovi ljube krvave ruke nekrofila koji im se rugaju – svojih anglosaksonskih gospodara", zaključio je.

Pročitajte i ovo Potraga se nastavlja Identificirano jedno tijelo nakon havarije jahte: "Tijekom brodoloma su stalno ponavljali istu riječ"

Pročitajte i ovo eksplozije iznad Rusije VIDEO Ukrajina pokrenula veliki napad na Moskvu, šire se snimke