Sve se istražuje

Djevojčica brutalno ubila svoje polusestre (2 i 5), motiv je bizaran

Ilustracija Foto: Getty Images
13-godišnjakinja u Rusiji ubila je svoje dvije polusestre jer nije htjela da se njezina majka i očuh pomire.

U utorak navečer u ruskoj četvrti Komsomolski u Toljatiju pronađena su tijela dviju djevojčica s više ubodnih rana na vratu i torzu. Za to stravično ubojstvo osumnjičena je njihova polusestra i prijeti joj kazna doživotnog zatvora. Ubijene djevojčice imale su pet i dvije godine.

"41-godišnja Irina i 32-godišnji Jurij odgojili su četiri kćeri. Najstarija kći ima 13 godina, srednja deset, a dvije najmlađe imaju pet i dvije godine. Roditelji su voljeli svoje djevojčice i povjeravali starijima brigu nad mlađima. Tog strašnog dana 13-godišnja djevojčica ostala je kod kuće sa svojim mlađim sestrama, dok su njezini roditelji i desetogodišnja sestra bili izvan doma", piše u policijskom izvješću.

Prema izvoru, djeca su bila izrezana nožem, a na njihovim tijelima bili su vidljivi i tragovi ugriza. 

Osumnjičena maloljetnica smještena je u psihijatrijsku bolnicu.

Zločin se navodno dogodio dok su roditelji Irina i Jurij davali izjavu policiji o obiteljskom nasilju.

Dvije ubijene djevojčice djeca su Irine i Jurija, dok su osumnjičena 13-godišnjakinja i još dvije njezine sestre iz Irinina prvog braka.

Irina je upoznala Jurija prije šest godina, a bili su u fazi razvoda. Ona je supruga prijavila za nasilje, ali su se pomirili i tog su dana otišli u policiju kako bi ona povukla prijavu, piše Rtvi.

No to nije odgovaralo 13-godišnjoj djevojčici, koja je željela spriječiti par da nastavi zajednički život te je odlučila ubiti svoje dvije polusestre. Navodno je i potvrdila taj monstruozni čin. 

Pročitajte i ovo horor u australiji Ženi vlastiti pas odgrizao ruku: "Pronašli smo je ispred kuće kako krvari"

Pročitajte i ovo Brisanje granica Krv, časne sestre i golotinja: Gledali eksplicitnu operu pa im pozlilo, neki su morali potražiti liječničku pomoć

Pročitajte i ovo utvrđuju se okolnosti Nije dočekala razmjenu: Hrabra ukrajinska novinarka preminula u ruskom zarobljeništvu

 

Povezane teme