Uhićena je

Djevojčica (9) molila susjedu za hranu, vodu i zagrljaj, onda je pronađena mrtva u kontejneru: Reakcija majke sve šokirala

Ilustracija Foto: Getty Images
Kerollyn Ferreira (9) pronađena je mrtva u kontejneru, a njezina susjeda već dugo vremena upozoravala je socijalne službe da je djevojčica zlostavljanja.

Devetogodišnja djevojčica pronađena je mrtva u kontejneru u blizini njenog doma u Brazilu, nakon što je susjeda 20 puta zvala socijalnu službu zabrinuta za njeno zdravlje.

Kerollynu Ferreirau (9) godinama je zlostavljala majka Carla Souza, koja je u subotu uhićena, dan nakon što je djevojčica pronađena mrtva.

Određen joj je pritvor od 30 dana, a tužiteljstvo je poručilo da ima dovoljno dokaza koji otkrivaju da je majka i ranije govorila o ubojstvu djevojčice.

Susjeda Fernanda Cardoso rekla je za brazilske medije da je službi za zaštitu djece više puta poslala fotografiju devojčice, ali oni nisu ništa napravili da je spase. 

"Zvala sam ih više od 20 puta, molila ih da joj pomognu, Poslala sam im njezinu fotografiju, sve sam im poslala. Dijete je bilo na kiši, prosilo. Dolazila je i na moja vrata, molila za vodu, hranu, zagrljaj, poljubac", ispričala je susjeda. 

Cardoso je posljednji put razgovarala saa socijalnom radnicom tjedan dana prije nego što je Ferreira ubijena i obaviještena je da netko istražuje te optužbe, piše Daily Mail. 

Ferreirino tijelo uočeno je u velikom plastičnom kontejneru u petak, ali nije pokazivalo znakove nasilja.

Policijsko izvješće pokazalo je da je djevojčica bila izložena fizičkom i psihičkom zlostavljanju.

Souza nije pokazivala nikakve znakove zabrinutosti, šoka i tuge kad su je obavijestili da je njezina kći pronađena mrtva, kao da joj je bilo svejedno, ali se uzrujala kad su je policajci označili kao potencijalnu osumnjičenicu.

Ferreirin otac, Matheus Ferreira, rekao je da je djevojčica živjela s njim prvih nekoliko mjeseci svog života, a zatim ponovno do svoje sedme godine prije nego što se vratila živjeti sa Souzom.

Rekao je da nije bio svjestan maltretiranja svoje kćeri i zamolio je Souzu da dopusti Ferreiri da živi s njim.

"Djevojčica je spavala na ulici, je jela hranu iz kontejnera, rekli su mi susjedi', rekao je Matheus Ferreira,, alil bilo je situacija za koju nisam znao, nisam bio svjestan što se događa.

Pročitajte i ovo Hitna intervnecija Tragedija u Dalmaciji: HGSS hitno pozvan na polutok, preminuo planinar

Pročitajte i ovo Ponovno trese Više potresa jutros je zatreslo poluotok Pelješac, a nemirno je bilo i kod Ludbrega