užas u SAD-u

Majka i sin došli kupiti psa, no doživjeli su stravičan napad: Dječak (3) vjerojatno neće preživjeti

Pas napao dječaka Foto: Getty Images
Trogodišnji dječak Covil Allen nalazi se u kritičnom stanju nakon što su njega i majku napali psi u kući u koju su došli kupiti psa.

Trogodišnji dječak kojeg su napala dva mješanca pit bulla u Minnesoti vjerojatno neće preživjeti zbog težine ozljeda, objavila je dječakova obitelj.

Tragedija se dogodila prošlog tjedna kada su dječak Covil Allen i njegova majka Natasha Palacios Vega 19. srpnja došli u jednu kuću u Brooklyn Parku gdje su dva psa bila na prodaju.

Iznenada je jedan od pasa napao Covila, a onda se napadu priključio i drugi pas koji je ugrizao i dječaka i majku. Odmah su im priskočili u pomoć i čekićima i krampovima udarali pse kako bi ih maknuli od nesretnog dječaka, piše NYP

Pročitajte i ovo izgorjele tisuće hektara FOTO Vatrena apokalipsa guta sve pred sobom! Izgorjelo stotine kuća i automobila, tisuće ljudi u bijegu

Pročitajte i ovo lijepe vijesti Stiže malo veća povišica za umirovljenike, zna se kada i koliko

Covil je prevezen u bolnicu s teškim ozljedama. Sada njegovi roditelji pripremaju dokumentaciju da organi njihovog sina budu donirani. Majka dječaka bila je na dvije operacije i bit će joj potrebna još jedna kao i presađivanje kože.

 

Povezane teme