Podlegao ozljedama

Dječak upucan u glavu i lice tijekom lova na zečeve: "To je jako uznemirujuće"

Dječak upucan tijekom lova na zečeve Foto: Facebook/Frank Chalmers
Dječak je upucan dok je lovio zečeve na sjeveru Engleske.

Osmogodišnji dječak u nedjelju je na sjeveru Engleske upucan u glavu i lice dok je navodno lovio zečeve na poljoprivrednom zemljištu. Preminuo je tijekom noći, nekoliko sati nakon što se užas dogodio na padini blizu farme Wheatsheaf, blizu Warcopa.

Dijete je hitno prebačeno u bolnicu vozilom hitne pomoći s teškim ozljedama opasnim po život, ali je nažalost podleglo ozljedama.

Policija je nedaleko od mjesta tragičnog događaja uhitila muškarca u 60-im godinama pod sumnjom za ubojstvo iz nehaja. Kasnije je pušten uz jamčevinu.

 

"Imali su dopuštenje da budu na zemljištu. Godinama je postojao dogovor da tamo uzgajaju zečeve", kazao je izvor za Sun.

Jedan od lokalnih stanovnika koji koristi pašnjak rekao je kako vjeruju da je riječ o nomadima.

"Mi samo iznajmljujemo tu zemlju... Na Brough Hillu je nomadski sajam, pa su to očito neki od njih. To je glasina koja kruži", kazao je.

Druga je osoba dodala da ne poznaju dječaka i da vjeruju kako nije iz tog kraja.

Jedan farmer kazao je kako je obitelj djeteta "vrlo uzrujana".

"Bila je to tragična nesreća. Žao mi je zbog obitelji, naše su misli s njima. To je jako uznemirujuće", rekao je.

Pročitajte i ovo Tragični skandal Nakon divlje noći svećenik umro usred drogiranja i seksa s kolegom: "Zajedno su uzeli ecstasy i onda..."

Pročitajte i ovo IZ MINUTE U MINUTU Kaos na Bliskom istoku, Izraelci upali u Libanon, Netanyahu poslao poruku Irancima: "Nema mjesta do kojeg ne možemo doći"

Povezane teme