scenarij iz noćne more

Dječak rođen tijekom uragana Miltona pravo je čudo: "Mislila sam, što da radim? Bila sam jako nervozna"

Ilustracija Foto: Getty Images
Roditelji dječaka imali su sreće jer su pohitali prema bolnici prije nego što će uragan svom snagom udariti na njihovo mjesto na Floridi. Svog dječačića nazvali su pravim čudom.

Američki mediji pišu o dječaku koji se rodio netom prije nego što je njihov grad pogodio uragan Milton. Roditelji dječaka uspjeli su doći do bolnice prije onog najgoreg iako im je voda već počela lagano prodirati u dom kada je dječakova mama počela dobivati trudove. No uspjeli su doći do bolnice. 

Dječakovi roditelji kažu da je njihov sin "čudo". Kenzie Lewellen i Dewey Bennett izdržali su opasno putovanje do bolnice dok je uragan pustošio Floridu, a netom prije nego što je pogodio njihov grad. 

Bio je to scenarij iz noćne more za dječakova oca Deweyja jer je njegov otac umro kad je uragan Irma pogodio Floridu 2017. godine.

"Moj tata je imao srčani udar, a kola hitne pomoći nisu mogla doći do nas tijekom oluje", prisjetio se.

Zato je ovo za njega bilo još veće čudo, piše nbcnews.com. 

Kenzie je dobila trudove u srijedu ujutro, nekoliko sati prije udara uragana. "Moj um je samo jurio milijun milja na sat, kao, što da radim? Bila sam jako nervozna", ispričala je 22-godišnjakinja.

Voda je već počela polagano prodirati u njihov dom u Port Charlotteu i oni su se uputili na opasno putovanje u bolnicu Sarasota Memorial Hospital u Veniceu.

Na svu sreću, uspjeli su se probiti do bolnice prije ogromnog dolaska vode. 

"Mama nas je vozila i bilo je jako vjetrovito, pa smo pokušavali biti što oprezniji. Nije bilo baš puno ljudi na cestama jer je vani bilo jako vjetrovito i padalo je dosta kiše", kazala je Kenzie. Nakon što je stigla u bolnicu, smještena je u sobu s prozorom koji je pružao pogled na razornu moć uragana.

Dewey Lester Bennett IV sigurno je rođen carskim rezom u 23:45 po lokalnom vremenu, baš tijekom uragana. 

Zajedno s bebom Dewey, šest drugih beba rođeno je u dvije bolnice Sarasota Memorial tijekom uragana, piše Sky News. 

Pročitajte i ovo SNIMKE DRONOM FOTO/VIDEO Ovako izgledaju dijelovi Floride nakon užasnog uragana

Pročitajte i ovo Sanira se šteta VIDEO Florida se bori s posljedicama katastrofalnog uragana: Trump prozvao Bidena i Harris, stigao mu odgovor

Povezane teme