Prostitucija u Beogradu

Djevojka koju su podvodila braća, Vučićeva kumčad: "Trudna madam na mužu je pokazivala što da radim, dnevno je bilo 10 klijenata"

Uroš i Miloš Panić Foto: Nova.rs/instagram
Braća Panić osumnjičeni su za organizaciju lanca prostitucije, a uspjeli su pobjeći iz Srbije u Hrvatsku svega nekoliko sati prije no što su trebali biti uhićeni. Kako je funkcionirao posao s prostitucijom pred tužiteljstvom je svjedočila jedna od djevojaka koja je radila za braću.

Jedna od djevojaka koju su, sumnja se, podvodila braća Uroš i Miloš Panić sa svojim suradnicima na saslušanju u tužiteljstvu ispričala je detalje posla s prostitucijom.

"S.L. mi je na svom mužu pokazala šta trebam raditi. Imale smo oko 10 klijenata dnevno", ispričala je djevojka.

Jedna od žrtava braće Panić, inače kumčadi srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, ispričala je da je prije tri godine na jednom after partiju upoznala djevojku i da su razmijenile brojeve telefona. S njom se nakon toga čula povremeno, a onda ju je ta djevojka pitala je li zainteresirana za posao, doznaje Blic koji je imao uvid u optužnicu koju je podiglo Više javno tužiteljstvo u Beogradu.

Rekla joj je da je u pitanju masaža cijelog tijela i da je dobra zarada.

"Nas dvije smo se onda čule i dogovorile da se nađemo u jednom stanu. U stanu je tom prilikom bila S.L. s mužem. Ona me uputila što trebam raditi, kako izgleda ta masaža i na kraju ručna završnica. Tada mi je rečeno da ne smijem ništa više od toga raditi, a ona je sve to pokazala na svom mužu", ispričala je djevojka događaje iz listopada prošle godine.

Tužiteljstvu je ispričala da su joj rekli da je sve legalno i da će se brinuti o njoj. Cijena usluga u stanu u centru Beograda bila je 6000 dinara, a u Zemunu 4000 dinara. "Ja nisam određivala cijenu, to su činili oni", rekla je.

Klijenti su dolazili nakon poziva na telefon. Dnevno je u prosjeku bilo barem 10 klijenata. Polovicu novca zadržavala je za sebe, a drugu polovicu predavala njima. Klijente nije birala ni određivala. 

U stanu u Beogradu djevojka je provela desetak dana, a onda je u njega upala policija. 

Osim braće Panić, optužnicom u koju je Blic imao uvid, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk Stanković (21), S. L. (22) i D. L. (25). Okrivljeni su optuženi zbog postojanja opravdane sumnje da su od listopada 2022. do 16. listopada 2023. navodili i poticali tri ženske osobe na prostituciju. 

Podsjetimo, braća Uroš i Miloš Panić nakon raspisivanja tjeralice pobjegli su u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Kaos na Bliskom istoku VIDEO Eskalacija napada! Ovaj potez Amerikanaca mogao bi biti znak da se sprema veliki sukob

Pročitajte i ovo pokušaj iznude Htjeli se dokopati zemljišta: Žrtvi dolazili na vrata s pištoljem i prijetili, polili dječju igraonicu crvenom bojom...