Traga se za ubojicom

Cure detalji oko Srbina ubijenog na tajnoj zabavi: Zvali su ga Breskvica, trenirao je nogomet, a završio na međunarnoj tjeralici

Ilustracija Foto: Getty Images
Na tajnoj zabavi u španjolskoj vili ubijen je Srbin za kojim je bila raspisana međunarodna tjeralica.

Španjolska policija i dalje traga za ubojicom Saše Momčilovića (36) iz Beograda koji je upucan u leđa  ponedjeljak tijekom zabave u luksuznoj vili u blizini Marbelle.

Za ubijenim je bila raspisana Interpolova tjeralica. U vatrenom obračunu lakše su ozlijeđene dvije osobe. 

Momčilović je kod sebe imao falsificirane belgijske dokumente, najvjerojatnije zbog toga što se skrivao jer je Srbija za njim, poslije uhićenja kriminalne grupe Živka Bakića koja se sumnjiči za šverc 324 kilograma kokaina, raspisala međunarodnu tjeralicu.

Španjolska policija poručila je da za sada nema dokaza da je njegovo ubojstvo povezano sa švercom droge i kriminalnim grupama.

Momčilović je navodno u mladosti bio perspektivan nogometaš. Bio je poznat i po nadimku Breskvica. Trenirao je nogomet, a onda se počeo družiti s navijačima i tada je postao problematičan. Privođen je zbog tučnjava, nasilničkog ponašanja, napada na policiju, piše Kurir. 

Vlasnik vile u kojoj je ubijen Beograđanin, ispričao je za medije da je u kući bila zabava i da je čuo pucnjavu ali da nije vidio šta se dogodilo, osim da je ubojica pobjegao tamnim automobilom. 

Pročitajte i ovo Sve više napreduju VIDEO Ukrajinci zarobili 102 pripadnika čečenske jedinice Ahmat: "Ovo je najveći jednokratni ulov"

Pročitajte i ovo višegodišnja istraga Velika akcija EUROPOL-a, austrijske i češke policije: Uhićeno troje ljudi iz BiH

 

Povezane teme