Problemi u sustavu

Znakovita poruka državnoj tajnici i ministru: "Srušit će vas ulica, bando HDZ"

Poruka na ulici Foto: DNEVNIK.hr
I dalje postoji nezadovoljstvo načinom na koji su vodeći ljudi iz sustava reagirali na slučaj dječaka kojega sele iz škole u školu.

"Ne može ulica donositi odluke o stvarima koje se događaju u školi", poručila je u razgovoru za Dnevnik Nove TV državna tajnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih Zrinka Mužinić Bikić referirajući se na prosvjed roditelja koji su bojkotirali nastavu u novozagrebačkoj osnovnoj školi u koju je jedan dječak zbog neprimjerena ponašanja premješten iz druge škole.

Njezina izjava mnogima se nije svidjela, a na ulici ispred škole u koju je prebačen tjedan dana nakon nekima sporne izjave, osvanula je poruka, kako se čini, upućena i državnoj tajnici članici HDZ-a. "Srušit će vas ulica, bando HDZ", piše na ulici ispred škole, kao što se vidi i na fotografiji.

Poruka na ulici Foto:DNEVNIK.hr

Još prije nje brojne reakcije svojom izjavom izazvao je i njezin nadređeni - HDZ-ov ministar znanosti, obrazovanja i mladih Radovan Fuchs koji je komentirajući postupke roditelja koji su bojkotirali rekao: "To što rade je balvan revolucija."