Luksuz u metropoli

Ako vam novac nije problem, pogledajte zagrebačke nekretnine na najprestižnijim lokacijama

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Pretražili smo najluksuznije stanove u Zagrebu. Pogledajte što se nudi.

Dok cijene nekretnina neprestano rastu, mi smo pustili mašti na volju i pretražili najluksuznije stanove koje nudi oglasnik Bijelo Jaje u našoj metropoli. Donosimo neke od najatraktivnijih.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 8 Foto:Bijelo Jaje


Pitaš se kako je to buditi se na samom Europskom trgu uz pogled na zagrebačku katedralu? Biliškov nekretnine u svojoj ponudi imaju trosobni stan u Ban centru površine 131 m2 s dva garažna parkirna mjesta smješten na četvrtom katu.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 9 Foto:Bijelo Jaje

Stan se sastoji od ulaznog hodnika s garderobom, prostranog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, velike roditeljske sobe s kupaonicom i garderobom, dječje sobe, lođe, kupaonice i gostinjskog WC-a. U nekretnini prevladavaju svijetli tonovi, dodatnu toplinu daju drveni parketi, dio kuhinjskih elemenata te zidni ukrasni paneli. Kupaonica je od spavaće sobe odvojena staklenom stijenom te opremljena najmodernijim sanitarijama.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 10 Foto:Bijelo Jaje

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 1 Foto:Bijelo Jaje

Cijena ove luksuzne nekretnine je 2.200.000 eura.

Nešto povoljnija nekretnina nalazi se u zagrebačkom kvartu Zelengaj. Također se radi o trosobnom stanu čija je kvadratura 171,72 m2.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 7 Foto:Bijelo Jaje

Stan je dvoetažni i nalazi se u urbanoj vili koja je izgrađena ove godine. Na prvom katu nalazi se ulazni prostor, glavna soba s kupaonicom i garderobom, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa, izlazi na terase, toalet, vešeraj, stubište i dizalo.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 6 Foto:Bijelo Jaje

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 4 Foto:Bijelo Jaje

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 3 Foto:Bijelo Jaje

Na drugom katu nalaze se hodnik, spavaća soba, kupaonica, stubište, terasa i vrt. Stolarija je kombinirana, drvo i aluminij s troslojnim staklima, cijeli stan ima podno grijanje uz dodatne FC aparate koji služe za klimatizaciju prostora.

Dizajn interijera odlikuju prirodni materijali, svijetli tonovi u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Nekretnina je u ponudi agencije Eurovilla.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 2 Foto:Bijelo Jaje


"Najpovoljnija opcija" je stan agencije Regent smješten u zagrebačkom kvartu Ribnjak.

Radi se o peterosobnom stanu površine 135,44 m2 smještenom na drugom katu stambene novogradnje Gold Residence.

Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, četiri spavaće sobe, tri kupaonice, garderobe i gospodarstva i lođe. Iz dnevnog boravka pruža se pogled na park Ribnjak i zagrebačku katedralu, dok su spavaće sobe potpuno zaštićene od buke jer gledaju na dvorišnu stranu.

Luksuzni stanovi u Zagrebu - 5 Foto:Bijelo Jaje

Stan je opremljen najmodernijom tehnikom i inovativnim rješenjima sustava pametne kuće "Crestron", čija je glavna značajka pametno upravljanje rasvjetom, roletama, grijanjem i hlađenjem.

Cijena ovog stana je 1.444.807,00 eura. Za više detalja baci oko na oglas.

Pročitajte i ovo Napuštena Poljak prijavio nestanak žene, policija pronašla tijelo u okolici Benkovca i otkrila užasan zločin

Pročitajte i ovo na bolničkom liječenju FOTO/VIDEO Ženu piton držao u smrtonosnom zagrljaju dva sata: "Prala sam suđe, a onda sam osjetila da me nešto ugrizlo za nogu..."