Užas na hrvatskom otoku

Vratio se iz noćnog izlaska, a onda je počeo pakao: Ženu pretukao pa je nožem izrezao po licu i vratu

Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac (29) uhićen je nakon brutalnog napada na nevjenčanu suprugu, koju je najprije pretukao, a onda je napao i nožem.

Zbog pokušaja teškog ubojstva ženske osobe uhićen je 29-godišnji muškarac u mjestu Brna na Korčuli.

Pročitajte i ovo u Remetincu od svibnja FOTO Sin bivšeg guvernera HNB-a napao ženu: "Misliš pobjeć? Ubit ću te!"

Sve se dogodilo 15. srpnja oko 2 sata ujutro, nakon što se pijan vratio iz noćnog izlaska. "Dozvao 23-godišnju izvanbračnu suprugu, s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, te joj je, nakon kraće prepirke, počeo prijetiti ubojstvom i udarati je po tijelu, nakon čega je na nju nasrnuo i nožem, s kojim joj je nanio ozljede po licu, vratu i prstu lijeve ruke", priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

Pročitajte i ovo Spašavanja u tijeku VIDEO U strašnoj oluji poginulo najmanje 40 ljudi: U ruševinama zatrpano 11 članova jedne obitelji

Ozlijeđenoj ženi liječnička pomoć pružena je u zdravstvenoj ustanovi u Blatu, gdje su joj okvalificirane teže tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo o Trumpovu planu Procurilo Orbanovo privatno pismo čelnicima EU-a: "Vojni sukob će eskalirati"

Muškarac je uhićen nedugo nakon napada te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte i ovo "nema nimalo ljudskosti" Bivši suprug Shannen Doherty na udaru kritika, evo što je napravio na dan njezine smrti!

Povezane teme