detalji strašnog zločina u daruvaru

Vlasnici doma bacio je novac na stol i rekao: "Imam još nešto za vas!" Onda je krenuo u pokolj

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
"Imam još nešto za vas", navodno je rekao Krešimir Pahoki vlasnici doma, izvukao odnekud pištolj i počeo pucati. Iscurili su novi detalji krvavog pohoda umirovljenog vojnog policajca koji je ubio šest ljudi.

Umirovljeni policajac Krešimir Pahoki ubio je šest ljudi u nezapamćenom masakru u Daruvaru. Iz vatrenog oružja ubio je šest osoba - svoju majku, još četiri štićenice doma i mladog njegovatelja u domu. 

Kako je izgledao krvavi pohod ubojice znat će se kada policija objavi detaljno izvješće. 

Motiv ovog čina još se uvijek službeno ne zna, no nagađa se da nije imao dobre odnose s majkom kojoj je navodno nadoplaćivao smještaj u domu, piše MojPortal. 

Navode kako je tog kobnog ponedjeljka ujutro stigao o dom kako bi platio dug za smještaj. Dočekala ga je osobno vlasnica doma te pozvala da sjednu na terasu.

Pahoki je prihvatio poziv pa su kratko razgovarali o njegovoj situaciji. U jednom je trenutku iz džepa izvadio novac koji je dugovao za smještaj majke te ga drsko bacio na stol. Vlasnica doma ga je na to opomenula, kazavši kako nema potrebe da se tako ponaša. I u tom trenutku je Pahoki, kaže izvor, izgubio kontrolu.

Pročitajte i ovo Dan žalosti Daruvar oplakuje svoje žrtve: "To je veliki šok jer to su nedužni ljudi. Ovakvo nešto se još nije dogodilo"

"Imam još nešto za vas", navodno je rekao, izvukao odnekud pištolj i počeo pucati.

Prvo je pucao u zeta od vlasnice, metak je okrznuo i samu vlasnicu, a nakon toga je doslovno hicem u glavu likvidirao svoju majku i sve na koje je naišao. Upućeni kažu da je bio vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije, govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa, piše MojPortal.hr.

Na licu mjesta usmrtio je štićenice doma i njegovatelja, dok je jedna žena podlegla teškim ozljedama u virovitičkoj bolnici.

Nakon krvavog pohoda, s pištoljem je došao do terase obližnjeg kafića "Daruvar", potjerao goste koji su sjedili na terasi i ušao unutra.

Pročitajte i ovo "bio je agresivan" Muškarac koji se sukobio s ubojicom iz Daruvara: "I onda me pivskom bocom u glavu. Imao sam izljev krvi u mozak"

Izbezumljena konobarica koja je tada bila u smjeni otišla je do vrta iza kuće u kojem se nalazila druga konobarica i rekla joj što se događa.

Ta druga konobarica je došla do Pahokija, zamolila ga da ne pravi probleme u kafiću, ostalim gostima rekla da izađu iz lokala i nakon toga pozvala policiju koja ga je 12 minuta kasnije uhitila.