Sramotan incident

Djevojčicu (9) s Downovim sindromom napala vlasnica psa, majka je šokirana: "Reći ću vam što je najgore"

Trgovački centar, ilustracija Foto: Getty Images
Djevojčica s Downovim sindromom u strahu je odgurnula nogom psa koji joj se približio, a onda ju je u vrat udarila vlasnica.

Vlasnica psa je u nedjelju popodne u trgovačkom centru u Splitu udarila djevojčicu s Downovim sindromom u vrat jer je njezinog psa od straha odgurnula nogom. 

"Suprug je s tri kćeri u dobi od pet, sedam i devet godina bio u trgovačkom centru. Najstarija kći ima Downov sindrom i poremećaj senzorne integracije. Zajedno su išli prema pokretnim stepenicama, kada se najstarijoj kćeri približio pas i otresao se. Ona je od straha reagirala tako da je nogom odgurnula psa", ispričala je majka djevojčice za Slobodnu Dalmaciju.

"Bez ikakvog upozorenja ili razgovora je udarila naše dijete rukom po vratu i to po ožiljku od izvađene štitnjače", kaže Splićanka i dodaje da će slučaj prijaviti policiji.

Muž joj je kaže, doživio šok, a djeca su još uvijek prepadnuta.

"Cijeli dan ne mogu prestati razmišljati o tome što se dogodilo i pronaći opravdanje za tu gospođu. Ne opravdavam reakciju svog djeteta, ali ona je dijete s posebnim potrebama i reagirala je instinktivno", objasnila je Splićanka.

Otac djevojčica navodno je vlasnici psa rekao je devetogodišnjakinja dijete s posebnim potrebama, ali gospođa je samo urlala i govorila su je trebali naučiti kako se ponaša.

"Nije pokazala niti trunku žaljenja zbog toga što je udarila curicu s posebnim potrebama. I to je ono najgore", komentirala je majka.

Pročitajte i ovo Osveta je blizu Bliži se prijelomna točka: Iran će napasti za manje od 24 sata? Opasno jača još jedna teroristička skupina

Pročitajte i ovo Užasna tragedija UZNEMIRUJUĆE: Kamere Dnevnika Nove TV snimile stravičan zvuk pada rampe trajekta, gradonačelnica vidno potresena jedva nastavila govoriti

Povezane teme