Očevid još nije počeo

Vatrogasci još na terenu nakon velikog požara u Osijeku: "Sve nas zanima uzrok"

Još nije utvrđen uzrok velikog požara u Osijeku.

Požar koji je jučer buknuo u južnom predgrađu Osijeka i u kojem su izgorjela skladišta 20 tvrtki gotovo je u potpunosti ugašen. U požaru je nastala velika materijalna šteta koja se tek treba utvrditi, ali nitko nije ozlijeđen.

Tvrtke čija su skladišta izgorjela zbrajaju štete. Vlasnik zemljišta na kojem su se nalazila skladišta jučer je završio na odjelu kardiologije u osječkoj bolnici, a u današnjem telefonskom razgovoru za Dnevnik Nove TV potvrdio je da je uzrok požara još nepoznat, izvijestila je reporterka Matea Drmić.

"U ovom trenutku požar još nije u potpunosti ugašen. Vatrogasci su još uvijek na terenu, paze da ne dođe do zapaljenja. Po informacijama iz Policijske uprave osječko-baranjske, očevid će započeti čim požar bude ugašen i vremenski uvjeti dopuste jer nas sve zanima sam uzrok požara", rekao je Dragan Vulin, načelnik Stožera civilne zaštite Grada Osijeka.

Pročitajte i ovo Ravnatelj DHMZ-a "Boris se vraća": Što to znači za Hrvatsku?

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu VIDEO Najmanje 17 osoba poginulo je u katastrofalnim poplavama. Puknula je brana, objavljene dramatične snimke: "Poplavit će grad!"

Povezane teme