Bludne radnje

Uhićen osječki ginekolog optužen za silovanje pacijentice!

Pacijentica kod ginekologa, ilustracija Foto: Getty Images
DORH je priopćio kako je osječki ginekolog ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu te mu je određen pritvor.

Osječki ginekolog koji je nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice u KBC-u Osijek uhićen je te mu je određen istražni zatvor, priopćilo je Državno odvjetništvo. Tereti ga se za bludne radnje koje je počinio nad drugom pacijenticom prije samo tjedan dana, 9. rujna.

Ginekolog je ranije ove godine već osuđen za silovanje pacijentice koja je svoje mučno iskustvo prepričala u Dnevniku Nove TV, kada je otkrila kako je tijekom pregleda u nju gurnuo svoje spolovilo. Slučaj se dogodio još 2021. godine, suđenje je završeno nakon tri godine, a čitavo to vrijeme ginekolog je normalno radio na ginekološkom odjelu bolnice i pregledavao pacijentice.  

"Postupajući po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku za provođenje izvida, Policijska uprava osječko-baranjska nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku kaznenu prijavu protiv hrvatskog državljanina (1960.) zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela bludnih radnji iz čl. 155. st. 1. KZ/11.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 9. rujna 2024. oko 16:30 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, kao liječnik jedne klinike, tijekom pregleda pacijentice počinio navedeno kazneno djelo.

Osumnjičenik je uhićen i ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku odredio je istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", objavio je DORH.

Pročitajte i ovo pripremite se Od sutra poskupljuje tehnički pregled: Pogledajte detaljni izračun koliko će vas to koštati

Pročitajte i ovo Odvjetnici najavili žalbu Hrvatski kapetan i prvi časnik u Turskoj osuđeni na 30 godina zatvora! Oglasio se Grlić Radman

Pročitajte i ovo mučan slučaj iz Švicarske Bivšu manekenku Kristinu muž je ubio i samljeo u blenderu, odsječenu glavu pronašao otac: "Istrčao je vrišteći"