Roditelji organizirali prosvjed

Učenik zbog kojeg se ispisao razred radi probleme i u novoj školi: "Jučer je došao i incidenti su počeli"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Učenik zbog kojeg se iz škole ispisao cijeli razred radi probleme i u novoj školi.

Prije tri dana u jednu je školu u Novom Zagrebu stigao učenik zbog kojeg se početkom ove školske godine cijeli jedan razred ispisao iz škole.

Roditelji djece u novoj školi zabrinuti su zbog cijele situacije i najavili su kako ovog petka neće svoju djecu slati u školu, nego će se okupiti u mirni prosvjed u 8:30 pred školskom zgradom. O svemu su se oglasili i pismom.

"Želimo vas obavijestiti kako je od jučer u našu školu stigao novi učenik, koji zbog svog ponašanja, nažalost, mjesecima puni novinske stupce. Naime, riječ je o dječaku zbog kojeg se ove školske godine ispisao jedan cijeli razred. Sustav koji je u potpunosti zakazao i uopće nije reagirao sada je odlučio da taj učenik bude u novoj školi", poručili su roditelji, izvijestila su 24sata.

"Nažalost, incidenti su već počeli kada je dotični učenik počeo verbalno vrijeđati i vikati proste riječi. Napominjemo, učenik je jučer stigao u našu školu i to se već dogodilo!" nastavljaju.

S obzirom  na to da ih sustav ne čuje niti štiti, roditelji djece koja pohađaju taj razred organizirali su prosvjed ispred škole.

"Također, dok god se situacija ne riješi kako bi svi bili zadovoljni, odlučili smo da do daljnjega nećemo pustiti djecu u školu. Ovom prilikom molimo roditelje djece i drugih razreda da nam se pridruže i pruže podršku. Ovo nije prosvjed protiv djeteta, dotičnog učenika, već sustava, koji ne reagira i nikome ne pomaže", zaključuje se u pismu.

Pročitajte i ovo Donosi Provjereno Reporterka raskrinkala gradonačelnika koji je gotovo 20 godina na vlasti, on se opravdava: "O čemu mi pričamo, ma nemojte me…"

Pročitajte i ovo Užas VIDEO Stravična tragedija na jezeru: Potonuo brod, već su izvukli 126 tijela, a boje se da će ih biti još mnogo

Povezane teme