Blokiran promet

FOTO/VIDEO Ogroman požar u Osijeku: "Čula se eksplozija"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Velik požar koji je izbio u Osijeku stavljen je pod kontrolu.

Osječko-baranjska policija zaprimila je malo iza tri sata u noći sa subote na nedjelju dojavu da gori skladište firme uz južnu obilaznicu u Osijeku.

gašenju požara sudjelovalo je 40-tak vatrogasaca Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek i više DVD-a s područja Osijeka s 13 vozila. Ravnateljstvo civilne zaštite izvijestilo je da je požar oko 7:50 stavljen pod kontrolu.

"Na terenu je policija i načelnik Stožera civilne zaštite grada Osijeka,a obaviješteni su i inspektori zaštite od požara Ravnateljstva civilne zaštite koji će sudjelovati u očevidu", objavljeno je na X-u.

"Isključena je struja za dio Osijeka, a HEP Plin zatvorio je plin za Industrijsku četvrt i naselje Brijest. Zatvorena je južna obilaznica Osijeka od izlaza Vinkovačka do izlaza Rosinjača", dodaje se.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ozlijeđenih i poginulih nema, no materijalna šteta je velika i procjenjuje se da je riječ o nekoliko milijuna eura.

Malo iza četiri sata zatvoren je promet na državnoj cesti broj 2 - južna obilaznica u oba smjera od izlaza za Tenje do izlaza "Vinkovačka" kao i promet Trpimirovom ulicom u smjeru Brijesta.

Prema trenutnim informacijama, na mjestu koje gori nalazi se više skladišta, i to GLS-a, Lagermaxa, Tretrade-a, Scuba i još dosta drugih tvrtki, a jedna od svjedokinja požara kazala je za 24sata da se čula eksplozija.

Vatrogascima je, piše Jutarnji list, izazov bilo i skladište s kamionskim programom i gumama, no ipak su uspjeli vatru zadržati u tom prostoru i zaustaviti širenje na objekte koji su u blizini, prvenstveno na benzinsku pumpu.

Pročitajte i ovo Pregovori u SAD-u Ovime će razbjesniti Kremlj: "Ukrajina ima pravo udariti dublje u ruski teritorij"

Pročitajte i ovo visoka ocjena Hrvatska ima najviši kreditni rejting u svojoj povijesti, evo što to znači za gospodarstvo, investicije, građane...

 

Povezane teme