Od gola do salse

Mostov Zvonimir Troskot kakvog još niste upoznali: "Zaljubio sam se u curu koja je plesala i rekla mi je da ja to neću moći, a kad takvo nešto čujem..."

Mogao je izgraditi karijeru kao profesionalni golman, odlično pleše salsu. Zašto je završio u politici - otkriva u Razotkrivanju s reporterkom Dnevnika Nove TV Sabinom Tandarom Knezović.

Rođeni Zagrepčanin najviše voli Maksimir i dio oko Dinamova stadiona, ali cijeli grad ima posebno mjesto u njegovu srcu. Do te mjere da ga je odlučio voditi. Međutim, njegova kandidatura za gradonačelnika nije baš dobro prošla.

"Završilo je odlično. Prvenstveno jer su naši završili u Skupštini", zadovoljan je svojim rezultatom mostovac. Ne samo da je zadovoljan već je i ponosan na svoje plesačko umijeće.

"Zaljubio sam se u jednu curu koja je super plesala i rekla mi je – ti to nikad nećeš naučiti, a meni kad to netko kaže, meni je to izazov", prisjeća se. 

U životu voli izazove i na ljubavnom i na profesionalnom planu. Studirao je u Argentini, Švicarskoj, Singapuru, a naposljetku diplomirao u Zagrebu na ekonomiji.

Je li na svojim putovanjima tražio sebe ili pak Boga?

"Ja dolazim iz jedne ekumenske obitelji. Dio su protestanti, dio ateisti i agnostici. Ja sam se naposljetku našao u katoličkoj vjeri", kaže Troskot i negira da je ikad bio član Opus Deia, a između njega i Željke Markić nikad nije puklo jer je ta konekcija ionako prenaglašavana, kaže. S ostalim se članovima Mosta odlično slaže.

Osim u plesanju i politici, Troskot uživa i u nogometu, a kako se snalazi na terenu, pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.