Dragulj hrvatskog juga

Grad u Hrvatskoj dobio titulu najekskluzivnije destinacije u Europi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Cavtat je najekskluzivnija destinacija u Europi. Priznanje stiže od nadaleko poznatog turističkog portala koji taj gradić uspoređuje sa Saint Tropezom.

Nova titula za Cavtat došla je od portala European Best Destinations, jedne od najposjećenijih internetskih stranica kad su u pitanju putovanja.

Ekskluzivnu destinaciju čini ponuda visoko kategoriziranih hotela i restorana, a takva mjesta portal naziva pionirima vrhunskog turizma. U opisu Cavtata Konavle su usporedili s Toskanom.

U prvih sedam mjeseci ove godine općinu Konavle posjetilo je oko 100.000 turista, 6000 više nego lani. Turisti ovdje ne mogu naći bogat noćni život već mir i prirodne ljepote čemu su, kažu iz Turističke zajednice, godinama i težili. Osim posjeta, u Cavtatu je lijepo i živjeti, kažu stanovnici.

Priču pogledajte u videoprilogu reporterke Dnevnika Nove TV Danijele Demarin Hasanović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Pročitajte i ovo Službeno izvješće Milanović objavio sve svoje letove i plovidbe u zadnje četiri godine: Evo i koliko je to koštalo

Pročitajte i ovo U Turskoj Neočekivani obrat u slučaju nestanka djevojčice: Policija privela strica, jedna stvar im je bila sumnjiva