Stigli na još jedan koncert

Thompsonovi fanovi ponovo napunili Imotski: "Mi ćemo reći što nama paše, a kome ne paše – u našoj Hrvatskoj ne mora ni biti"

Dva dana nakon što je s Matom Bulićem i Draženom Zečićem održao koncert u Imotskom, Thompsonovi fanovi ponovo su stigli u isti grad, a priču o tome napravila je reporterka Dnevnika Nove TV Bruna Papić.

Repriza u Imotskom, gdje su se Thompsonovi fanovi u četvrtak zagrijavali za drugi koncert u tri dana. Ondje su došli usprkos kontroverzama koje je izazvalo ustaško znakovlje.

"'91. godine su naši su branili državu pod tim pozdravom, nikom nije smetalo ništa dok su naši krvarili po bojištima", napomenula je Martina iz Slanog tijekom razgovora s reporterkom Dnevnika Nove TV Brunom Papić.

Ni mnogim drugima ne smeta pozdrav "za dom spremni" niti znakovlje HOS-a.

"Najbolje idu 'za dom spremni' majice i HOS-ov majice. Mi smo Hrvati i mi ćemo reći što nam paše, a kome ne paše – u našoj Hrvatskoj ne mora ni biti", zaključio je Jakov, prodavač majica.

Više o ovoj priči možete pogledati u prilogu na vrhu članka.

Pročitajte i ovo Reakcija na događaj u Imotskom Pupovac o ustašluku i Thompsonovu koncertu - zakačio Milanovića: "Ne spadam među one koji bi ovu situaciju iskoristili..."

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr