drama u bolnici

Svjedoci s Rebra o trenucima strave: "Doktorica je rekla da je čovjek s pištoljem u bolnici. Skakali smo kroz prozore"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Filmske scene odvijale su se prijepodne u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje je muškarac prijetio pištoljem u Zelenoj zgradi. Mnogi su se uplašili, a neki su i skakali kroz prozore. Drama je okončana nešto prije podneva kada je muškarac priveden.

Oko 10 sati u Zelenu zgradu u sastavu KBC-a Zagreb upao je naoružani muškarac zbog čega je krug bolnice ubrzo bio prepun policije s dugim cijevima. 

U tom trenutku bolnica je bila puna osoblja i pacijenata. Naša čitateljica također se zatekla tamo jer je išla na pregled.  

"Sve je bilo puno interventne policije. Nas su pustili na izlaz prema Jordanovcu, da što prije izađemo, tako da nisam puno vidjela", rekla nam je. 

Drugi svjedoci ispričali su puno dramatičniju situaciju.  

"Bili smo po sobama. Doktorica je došla i zaključala nas je i rekla je da su im javili da je čovjek s pištoljem u bolnici. Prvo smo čekali, onda smo kroz prozore izašli. Jedno 20-tak nas je iskakalo kroz prozore", rekla je za 24 sata žena koja je bila u bolnici.

Pročitajte i ovo ma jel ovo moguće?! Žena podmetnula nekoliko požara, policajci se šokirali kada im je rekla zašto

Pročitajte i ovo Užas kod Čakovca Mladić i djevojka iz Međimurja utopili se u jezeru, prije sprovoda im lopovi opljačkali kuću

Pročitajte i ovo Nije prvi put "Odakle pobogu ovo dolazi?": Kamala Harris postala hit na društvenim mrežama, ljudi ne mogu vjerovati...

Povezane teme