Jednostavno je

Ključni sastojak je kreativnost, a uz ove savjete izbjeći ćete čestu blagdansku zamku

Samo malo kreativnosti dovoljno je da "staru" hranu pretvorite u nešto novo i tako spriječite gomilanje otpada.

Nakon zahtjevne pripreme i puno uloženog truda da blagdanski stol izgleda savršeno i da se na nejmu nađe sve što ukućani vole, mnogi će nakon blagdana višak hrane baciti. Ali ne mora biti tako. Vrhunski hrvatski chefovi, od Damira Tomljanovića do Marija Mandarića, novinarki Dnevnika NOVE TV Sanji Vištici dali su ideje kako iskoristiti ostatke blagdanske hrane.

Pročitajte i ovo Rok za europski novac Neki su liste čekanja smanjili za 40 posto, ali ostaju dvije kritične točke

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.