Ni prve opatijske kapi kiše nisu pokvarile blagdansko ozračje dva dana prije kraja.
"Ove godine je bilo baš, baš dobro. Puno bolje nego prošle godine, najjači su bili Badnjak i Nova godina", rekla je Enija Benković, konobarica.
Nakon 41 dan dugog blagdanskog fuliranja i na zagrebačkom Strossu su zadovoljni.
"Prošle godine smo imali više od 300 tisuća, posjetitelji govore da bismo mogli čak i probiti taj rekord", rekla je Zrinka Ferina, PR Fuliranja.
Gastro rekorderi sa šestotinjak porcija na dan su fritule i pomalo neočekivani favorit - krpice sa zeljem. Opatijski hit - koktel teranino winter s prijestolja je skinuo kuhano vino.
U Osijeku se već naslućuje kraj božićne priče. Vrijeme je za podvlačenje crte.
Ostaju još dva dana uživanja u mirisima cimeta, kuhanog vina i fritula.
Priču pogledajte u videoprilogu reporterke Dnevnika Nove TV Ane Vele.