Kaznena prijava

Srbinu pretresli kamion, pogledajte što su mu pronašli: Kako mu je to palo na pamet?

Ilustracija Foto: Getty Images
Vozač iz Srbije pokušao je preko granice prešvercati ukupno 632.900 tableta.

Policajci Postaje granične policije Tovarnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičeni 32-godišnjak je 6. listopada u 19:30 kao vozač teretnog skupa vozila registracijskih oznaka Srbije, pristupio ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Tovarnik.

"Izvršenim pregledom vozila u suradnji s djelatnicima carine, među robom za koju je vozač podnio carinsku deklaraciju, pronađeno je osam kutija s lijekovima koje se nalaze na popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga", izvijestila je policija. 

Na graničnom prijelazu Tovarnik spriječen pokušaj krijumčarenja lijekova Foto:PU vukovarsko-srijemska

Vozač je uhićen, a temeljem sudskog naloga je obavljena pretraga teretnog automobila i priključnog vozila kojom je pronađeno i oduzeto ukupno 632.900 tableta.

Na graničnom prijelazu Tovarnik spriječen pokušaj krijumčarenja lijekova Foto:PU vukovarsko-srijemska

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su u utorak osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok je kaznena prijava upućena nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo javna tajna Stručnjak za sigurnost objasnio zašto Milanović ne dolazi na samit u Dubrovnik

Pročitajte i ovo Zastrašujući Milton VIDEO Lovci na oluje uletjeli u središte uragana, pogledajte video koji izaziva jezu: Borili se s vjetrom od 270 kilometara na sat

Pročitajte i ovo na jugu Hrvatske Cijelo vodstvo SDP-ove gradske organizacije podnijelo ostavke

Pročitajte i ovo Uragan Milton Stravično upozorenje šefa policije o kataklizmi koja stiže: "Napišite svoje ime na nogu"

Povezane teme