sukob na bilicama

Poznati chef završio iza rešetaka: Posvađao se sa susjedom, a onda je uzeo nož...

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Poznati splitski kuhar skuhao je pravu frku susjedi. Nakon verbalnog sukoba ona se zatvorila u stan, a on je za njom krenuo nožem lupajući joj po vratima. Na kraju je završio iza rešetaka.

Svađa sa susjedom splitskog chefa 41-godišnjeg Roka Puče koštala ga je slobode. 

Splitski kuhar završio je iza rešetaka zbog opasnosti od ponavljanja djela, iako nije ranije evidentiran kao počinitelj kaznenih djela.

U subotu na Brdima, gdje oboje stanuju prvo su se susreli na ulici gdje su se počeli svađati. Svađa se potom nastavila u hodniku. Kuhar se verbalno okomio na susjedu koja je pobjegla u svoj stan. Krenuo je za njom, ali je prethodno uzeo nož iz svog stana te je potom udarao po njenim vratima, piše Slobodna Dalmacija. 

Na kraju je uhićen i prijavljen zbog prijetnji i oštećenja tuđe stvari, jer su ulazna vrata stana prilično oštećena.

Ovaj splitski kuhar široj javnosti je postao poznat po 'zlatnoj groznici' koju je izazvao u jednm trogirskom restoranu kojeg su pohodile brojne zvijezde. Slavni nizozemski MMA borac Alistair Overeem redovito je tamo uživao u Pučinim biftecima omotanim u zlatne listiće. 

Pročitajte i ovo IZ MINUTE U MINUTU Kaos na Bliskom istoku, Izraelci upali u Libanon, Netanyahu poslao poruku Irancima: "Nema mjesta do kojeg ne možemo doći"

Pročitajte i ovo Traže novog šefa Rat se rasplamsava, oglasio se prvi čovjek Hezbolaha: "Spremni smo! Sjetite se što je bilo 2006."