Anđelka Radoš

Kobna nesreća na jugu Hrvatske: Kolege stradale taksi vozačice organizirale humanitarnu pomoć za obitelj

Prometna nesreća u Dubrovniku - 3 Foto: DNEVNIK.hr
U teškoj prometnoj nesreći u Solinama smrtno je stradala 45-godišnja Anđelka Radoš. Vozači taksi službi za njezinu obitelj odlučili su prikupiti novčane donacije.

Dva osobna automobila sudarila su se u četvtak u Solinama na području Dubrovačko-neretvanske županije. Smrtno je stradala jedna osoba, 45-godišnja Anđelka Radoš, vozačica taksija.

Nakon tragične smrti, pomoć Anđelkinoj obitelji organizirali su Taxi i Uber vozači.

Kutije u kojoj dobrovoljnici mogu donirati novac postavljene su u caffe baru Amor na Batali i bistro caffeu Pod dubom pored aerodroma. Tamo će ostati do 20 sati u subotu kada će prikupljeni iznos biti doniran obitelji Radoš.

Anđelka Radoš 20 je godina radila u školi. Ove je godine, prije dva mjeseca, prvi put sjela za volan u autotaksi službi, slijedeći primjer svojeg supruga, Dubrovčanina, koji već godinama taj posao radi tijekom ljetne sezone.

Zajedno imaju dvije kćeri tinejdžerske dobi, piše Dubrovački dnevnik.

Do nesreće u kojoj je stradala Anđelka, a ozlijeđeno je još petero osoba, došlo je nakon što je Kosovaranin, vozač automobila slovenskih registracija, prešao vozilom u suprotnu traku. Policija je obavila očevid.

Pročitajte i ovo Hospitalizirani pacijenti Hrvatska bolnica zabranila posjete zbog korone

Pročitajte i ovo paprena cijena Šokirao se cijenom taksija: "Branio mi je da vidim taksimetar, htio sam slikati..."

Pročitajte i ovo kontinent je u plusu Putničke agencije komentiraju pad broja noćenja: "Više me brine..."