Nakon tragedije

Po pruzi u Donjoj Jablanici rasute knjige, slike, osobni predmeti: "Traga se za nekoliko desetaka ljudi"

U Donjoj Jablanici teškom mehanizacijom raščiščavaju se ruševine. Potraga za preživjelima i dalje traje. O stanju nakon tragedije izbijestila je novinarka Nove TV Barbara Štrbac.

"Potrage u Donjoj Jablanici i dalje traju, na terenu su sve raspoložive ekipe. Teška mehanizacija pokušava raščistitii ruševine nakon nesreće", rekla je reporterka Nove TV Barbara Štrbac koja se javila podno brda u Donjoj Jablanici na kojemu se nalazi kamenolom zbog kojeg je do nesreće i došlo.

"Uslijed obilnih kiša sručile su se tone i tone kamenja na kuće od kojih je 20-ak u potpunosti sravljeno sa zemljom. O silini udara svjedoče i stvari iz svakodnevnog života koje su rasute po pruzi - knjge, dječje slike.

Preostali mejštani ulažu nadljudske napore ne bi li se u ruševinama pronašao još netko. Neslužebno, još se traga za nekoliko desetaka ljudi, a ishod ovisi o spasiocima koji neumorno rade", izjavila je novinarka Štrbac.

Pročitajte i ovo viralna snimka Srbin došao motorom u Trogir: Kada je rekao odakle dolazi, vlasnik kafića rekao mu je - "Pogledaj mi ruku"

Pročitajte i ovo HND Oštra reakcija na izjavu ministra Šipića: "Napravio je nešto odvratno"

Pročitajte i ovo otprilike oko 20-ak artikala Sve sniženo do -80 %: Samo od 4. - 14. listopada