Davor Matijević

SDP predstavio kandidata za gradonačelnika Splita: "Zajedno možemo stvoriti grad koji ne kupuje glasove betonom"

Splitski SDP predstavio je svojeg kandidata za splitskoga gradonačelnika.

Davor Matijević, predsjednik splitskog SDP-a, kandidat je stranke za gradonačelnika Splita. Podršku prilikom objave kandidature došli su mu dati novi čelnik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić i članovi Predsjedništva.

Matijević je bio glasni protivnik koalicije SDP-a i Centra, koja je stranci Ivice Puljka osigurala dva mjesta u aktualnom sazivu Sabora. SDP u Splitu trenutačno u gradskom vijeću ima samo jednog vijećnika - upravo Matijevića.

"Zajedno možemo stvoriti grad koji ne kupuje glasove betonom bez pameti, već prije svega ulaže u ljude - u radnike, u obitelji, jednako mlade i starije. U one koji čine ovaj grad onim što jest", poručio je Matijević.

"Nikad ga nisu zanimale nikakve funkcije izvan grada Splita jer je njemu Split sve. Davor želi ono što želimo svi - da SDP Splita bude prvi", istaknuo je Hajdaš Dončić.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga Uskoro počinje cijepljenje protiv gripe: Provjerite jeste li među onima kojima je to besplatno

Pročitajte i ovo Ne dopuštaju mu prilaz Cijela Europa strahuje da je ovo ruski trojanski konj: "To je plutajuća megabomba"