Javna prepucavanja

Puljak opleo po HDZ-u: "Postoje drugačiji standardi za ostale stranke i za njih"

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak proziva HDZ Split zbog propusta nastalih tijekom njihove vlasti. Detalje donosi novinar Nove TV Ivan Kaštelan.

Izmijenjuju se optužbe između splitskog HDZ-a i gradonačelnika Splita Ivice Puljaka, pripadnika stranke Centar. Iz HDZ-a ga prozivaju zbog uvjetnog mišljenja koje je poslovanju stranke Centar dala državna revizija.

Puljak tvrdi da je isplata provedena 2021. za vrijeme prethodne HDZ-ove vlasti te da je još veći iznos isplaćen ovoj stranci, ali da revizija na to nije imala zamjerki.

Pročitajte i ovo Jeste li što vidjeli? Traže se svjedoci prometne nesreće: Zagrebačka policija moli za pomoć

"Državna revizija koja je revidirala HDZ takav propust to nije niti komenirala i izgleda da ima druge standarde za jedne stranke, a druge za HDZ. Nije ni čudno što su propustili puste crne fondove koje su imali dugi niz godina", izjavio je Puljak.

Puljak je dobio oštri odgovor od predsjednika HDZ-a Split, Tomislava Šute koji je rekao: "Ono što je gradonačelnik slagao i obmanuo javnost je da će on taj novac donirati. On taj novac nema pravo donirati nego ga mora vratiti u državni proračun."

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Pročitajte i ovo Nije prijavio na carini Incident na granici: Srbin pokušao u Hrvatsku unijeti torbu punu novca