Zadnje pripreme

Primorac otkrio tko će mu biti šef stožera: "On je Splićanin, Dalmatinac i moj prijatelj puno godina"

Dragan Primorac, predsjednički kandidat HDZ-a, rekao je da će članove predstaviti nakon blagdana Svih svetih, ali je otkrio tko će biti šef stožera.

Predsjednički kandidat HDZ-a Dragan Primorac izjavio je u ponedjeljak kako će šef njegovog izbornog stožera biti Ante Mihanović, dok će ostale članove predstaviti nakon blagdana Svih svetih. 

"Slažemo naš stožer, on je manje-više gotov i u cijelosti je formatiran. Odmah nakon blagdana Svih svetih ja ću predstaviti cijeli moj pobjednički stožer. Uspio sam formirati vrh i jako sam sretan što je gospodin Ante Mihanović, Splićanin, Dalmatinac i moj prijatelj puno godina, s golemim iskustvom vođenja kampanje prihvatio moj poziv i od danas je on šef izbornog Stožera moga tima", rekao je Primorac novinarima nakon sastanka Predsjedništva HDZ-a.. 

Kada je riječ o ostatku članova Stožera, rekao je da će nakon blagdana predstaviti glasnogovornika i sve savjetnike po pojedinim resorima koje će pokrivati. "To je jedan multidisciplinarni tim koji će skrbiti o o kvaliteti života svakog hrvatskog građanina, kako bi u konačnici postigli da to bude država u kojoj će svaki građanin živjeti s punim plućima i ostvariti svoj maksimalni benefit i bolji život", poručio je HDZ-ov predsjednički kandidat Dragan Primorac.

Pročitajte i ovo Mi istina, oni kaprica Plenković ljutito po Milanoviću i onima koji ga podržavaju: "Takve Tunguzije nema nigdje, helou!?"

Pročitajte i ovo Sve se istražuje Opet eksplozija u Zagrebu: Građani prestravljeni, stručnjaci objašnjavaju o čemu se radi

Pročitajte i ovo Dogovor u Berlinu FOTO/VIDEO Hrvatska kupuje 50 novih njemačkih tenkova, a u Ukrajinu šalje po 30 starih tenkova i oklopnjaka