Kaznena prijava

Posvađali se u prometu, sljedeći dan nazvao ga na posao i pretukao: Muškarac zadobio teške ozljede

Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što su se posvađali u prometu, svađa se nastavila i sljedeći dan. Muškarac je prvo prijetio drugome na njegovu poslu, a onda ga je napao.

Nakon što je tijekom prošlog tjedna policijskim službenicima Policijske postaje Dubrovnik 35-godišnjak prijavio nanošenje teških tjelesnih ozljeda, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako mu je ozljede nanio njegov vršnjak.

Pročitajte i ovo Kaznena prijava Spremao se za rat? Policija upala u dom starijeg muškarca, šokirali se onim što su pronašli

"U subotu 4. svibnja u poslijepodnevnim satima zbog nesuglasica u prometu osumnjičeni je telefonski kontaktirao mjesto na kojem je oštećeni zaposlen i prijetio fizičkim ozljeđivanjem, a to je konačno i 5. svibnja učinio tako što je prišao vozilo oštećenog i više puta ga udario u glavu, te mu nanio teške tjelesne ozljede", otkriva policija.

Pročitajte i ovo sukob završio tragično FOTO Susjeda o detaljima strave u Rijeci: "Vidi što mi je napravio u snu, izbo me je"

Pročitajte i ovo nesreća u Zagrebu FOTO Vozaču pozlilo u vožnji, preminuo je: Automobil završio na tračnicama

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda osumnjičeni 35-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.