Dočekao ga otkaz

Prodavačica na sjeveru Hrvatske šokirala se kad je vidjela što je u smeću: Za sve je kriv jedan čovjek

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Hrvatska pošta svaki dan isporuči oko milijun pošiljaka, ali neke nažalost ne završe u sandučiću, nego na najčudnijim mjestima. Nakon poštara koji je pakete bacio u šumi još jedan bizaran primjer stiže sa sjevera Hrvatske.

Čakovečkom poštaru, čini se, nije baš bilo do posla. Umjesto u sandučić poštu je bacio u smeće.

"Išla sam isprazniti koševe navečer prije kraja smjene. Čim sam maknula poklopac od kante, vidjela sam hrpu pošte, nije to mali papirić", rekla je Danijela.

Prodavačica u lokalnoj trgovini pronašla je 70 pošiljki u kanti za smeće. Odmah joj je proradila savjest: "Još sam komentirala da imam drugog posla, ali gle što sam našla u smeću. Izvadila sam ih jer su u pitanju bili računi. Da netko dobije opomenu, vjerujem da bi to sigurno došlo na adresu."

Hrvatska pošta ispričava se i uvjerava da je pošta dostavljena.

"Ne, pošta nije došla, a trebao sam dobiti poziv za raspravu. Zvao sam i rekli su da su je poslali", rekao je Zvonko te na pitanje misli li da je možda i njegova pošta završila u smeću odgovorio: "Može biti, tko zna."


"Jako tužan scenarij, bacanje tuđe pošte", rekao je Safid, a Danica kaže da se poštaru možda nije dalo raditi, da je mlad i neiskusan. 

Dočekao ga je otkaz. "To je novi kolega koji nije odradio ni probni rad, tako da se radi o vrlo kratkom roku. Hrvatska na terenu ima 2000 poštara, to je velik broj ljudi, većina njih profesionalno i dobro radi svoj posao. Vrlo rijetko se ovakvo nešto događa, ovo je jedan slučaj na godinu", rekao je glasnogovornik Hrvatske pošte Krešimir Domjančić.

Imali smo poštara koji je pošiljke skrivao u radnom stolu i motoru, ali se najviše pamti slučaj poštara koji je pakete bacio u šumu. Završio je s otkazom i nepravomoćno je osuđen na tri godine zatvora. Skupo ga je koštala dostava na šumsku adresu.

Pročitajte i ovo Za Dnevnik Nove TV Je li utjecao na policiju zbog svoje kćeri i je li ga sram zbog dernjave? Veliki intervju moćnog HDZ-ovca o aferi nakaze i zašto je bio u policiji

Pročitajte i ovo Utvrđivanje identiteta u tijeku Policija objavila detalje strašne nesreće na autocesti: Otkriven uzrok tragedije, poginule dvije strane državljanke