krim istraživanje

U Medulinu pronađena mrtva žena i ozlijeđena sestra, obdukcija bacila novo svjetlo na slučaj

Policija i hitna pomoć, ilustracija Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Prije 4 dana u Medulinu je pronađena mrtva 68-godišnjakinja. Policija je obavila obdukciju i sumnja na nasilnu smrt.

Istarska policija poslala je priopćenje o sumnjivoj smrti u Medulinu. "U Općoj bolnici Pula danas je obavljena obdukcija na tijelu 68-godišnje žene, koja je pronađena mrtva 24. kolovoza na području Medulina.

Budući da je obavljenom obdukcijom utvrđena sumnja u nasilnu smrt, policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja", naveli su u priopćenju. 

Policija je ranije izvijestila kako je tijelo 68-godišnje žene pronađeno u subotu navečer u jednoj dvorišnoj kući u Medulinu, gdje je zatečena i lakše ozlijeđena 66-godišnjakinja čije ozljede nisu posljedica kaznenog djela, izvijestila je u nedjelju istarska policija koja provodi istragu.

Policija je dojavu o ovom događaju zaprimila oko 23 sata te su po dolasku na mjesto nesreće policijski službenici u dvorišnoj kući u Medulinu pronašli tijelo 68-godišnje žene.

Na istoj adresi zatečena je i lakše ozlijeđena 66-godišnjakinja, koja je prevezena u pulsku Opću bolnicu. Prema zasad dostupnim informacijama, njene ozljede nisu posljedica kaznenog djela.

Mediji su izvijestili kako se radi o dvije sestre, od kojih je preminula bila nepokretna.

Pročitajte i ovo bijesan predsjednički kandidat Stigla je nova optužnica protiv Trumpa

Pročitajte i ovo Bizaran slučaj Napisala knjigu o gubitku voljene osobe: Sad je optužena da je - ubila muža

Povezane teme