Kaznena prijava

Policajci zaustavili vozača u Sesvetama u službenom autu: Kada su ugledali vrećice ispod sjedala - sve je bilo jasno

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Kazneno je prijavljen vozač Citroena koji je ispod sjedala prevozio više od dva kilograma konoplje.

U srijedu u popodnevnim satima na Sesvetskoj cesti u Sesvetama policajci su zaustavili automobil slavonskobrodskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni 34-godišnjak.

Policajci su na podu ispred suvozačeva sjedala uočili dvije vrećice, a na njihov upit o sadržaju kojim su vrećice ispunjene vozač nije želio odgovoriti, već je pokušao pobjeći iz auta.

Policajci su ga u toj namjeri spriječili uz uporabu sredstva prisile - tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Nad uhićenim 34-godišnjakom započeto je kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je pribavljen sudski nalog, a potom i temeljem istoga obavljena pretraga njegova automobila.

Pretragom automobila policijski su službenici potvrdili svoju sumnju da je sadržaj uočenih vrećica nezakonit. Tijekom pretrage automobila oduzete su dvije plastične vrećice ispunjene s ukupno 2211 grama konoplje, a tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičenom je oduzet i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a s ciljem preprodaje nabavio veće količine konoplje tipa droga, koju je potom sakrivao u osobnom automobilu marke Citroen slavonskobrodskih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva", priopćila je policija. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo ubojstvo u pokušaju Pijani muškarac divljao u kafiću, čašom razrezao čuvara i šakom u glavu udario policajca

Pročitajte i ovo na udaru nekoliko država Amerika se priprema za razorni uragan: "Na rubu smo onoga što bi mogao biti povijesni događaj"

Pročitajte i ovo Incident u Zadru Napao televizijskog snimatelja, udarao ga šakama i prijetio mu smrću: "Bagro novinarska!"

Povezane teme