Oduzeto vozilo

Policajci zaustavili auto, a kad su zavirili u unutrašnjost, imali su što vidjeti

Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je zaustavila vozača te otkrila da je 21-godišnjaku vozačka dozvola ukinuta i oduzeta, a na stražnjem sjedalu ugledali su željeznu šipku.

U srijedu, oko 23:25, na području Kaštel Starog policajci su uočili vozilo koje je ubrzalo nakon što ih je vozač uočio.

Policijski službenici ubrzo su zaustavili vozilo, u njemu su se nalazile dvije osobe, a upravljao je 21-godišnjak. Policajci su uočili da se u vozilu iza vozačevog sjedala nalazi željezna šipka duljine oko 50 centimetara koja može biti namijenjena za napad ili nanošenje ozljeda.

Obavljenim provjerama utvrđeno je da 21-godišnjak upravlja vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta i oduzeta zbog prikupljenih 12 negativnih bodova. Vozač je doveden u službene prostorije, a vozilo je privremeno oduzeto.

S obzirom na postojanje sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, nakon dovršetka istraživanja odveden je na općinski prekršajni sud.

S obzirom da je okrivljeni ponavljač najtežih prometnih prekršaja u optužnom prijedlogu zatraženo je zadržavanje i izricanje kazne zatvora, kako bi spriječili okrivljenog u daljnjem činjenju najtežih prometnih prekršaja koji mogu dovesti do štetnih posljedica, kako za okrivljenog tako i za druge sudionike u prometu kao i za građane.

Nakon dovođenja, sud je vozača pustio na slobodu i predmet stavio u redovan postupak.

Pročitajte i ovo urlale na vatrogasce Kći moćnog HDZ-ovca iz afere "nakaze" kupila MORH-ov stan ispod cijene: Sad ga renta

Pročitajte i ovo Kurti se ispričao VIDEO Pogledajte kako se premijer brutalno osramotio: Pogrešno riješio jednadžbu iz matematike za osnovce, svi ga sprdaju

Pročitajte i ovo Provjereno donosi Život se mladoj obitelji okrenuo naglavačke: Milanina trudnoća postala je fenomen - jedan u pola milijuna slučajeva

Povezane teme