muke po najmu

FOTO Pronašli smo 5 stanova u metropoli za svaki studentski budžet

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Rujan je mjesec kada se u Zagrebu najviše traže stanovi za najam zbog dolaska studenata i početka akademske godine. Pročešljali smo oglasnik Bijelo Jaje i pronašli priuštive stanove za prosječan studentski standard.

Uskoro počinje nova akademska godina pa su studenti koji dolaze na studij u Zagreb, a nemaju mjesto u domu ili svoj stan, u potrazi za smještajem.

Nimalo lak zadatak kada se uzmu u obzir cijene najma koje su doslovce eksplodirale u posljednjih godinu dana, a obiteljski su budžeti rastegnuti na sve strane.

Stoga je većina studenata prisiljena na najjeftiniju varijantu, a to su obično skučene garsonijere ili veći stanovi koje mogu dijeliti s cimerima. Zbog visokih cijena najma, studenti su nerijetko prisiljeni živjeti i u lošije opremljenim stanovima ili pak udaljenijim kvartovima. Nerijetko najmodavci traže i polog, a tek rijetki nude ugovor i prijavu.

Pročešljali smo oglasnik Bijelo Jaje i pronašli priuštive stanove za prosječan studentski standard.


Stan Gornji Grad (Kaptol), 37 m2, garsonijera - 350 eura

Iznajmljivanje garsonijere, u centru Zagreba u blizini Kaptol centra, zasebna kuhinja i blagovaonica, kupaonica i soba. Poseban ulaz, stan za jednu osobu, pogodno za studente ili studentice. Novouređen i namješten, zadnja renovacija 2023. godine.

Kaptol garsonijera Foto:Bijelo Jaje


Malešnica, soba za jednu osobu, cijena s režijama - 300 eura

Iznajmljuje se jedna soba u trosobnom stanu na 5. katu bez lifta.
Režije uključene u cijenu. Traži se i polog od 100 eura. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, kuhinje i kupaonice. Kuhinja, kupaonica i dnevni boravak se dijele. Blizina gradskog autobusa – 4 minuta hoda.

Soba Malešnica Foto:Bijelo Jaje

Stan Črnomerec, 54 m2 - 500 eura

Iznajmljuje se stan u Domobranskoj ulici na 2. katu zgrade bez lifta koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, kupaonice i hodnika. Stan je potpuno namješten, ali bez perilice rublja. U neposrednoj blizini je dva fakulteta i dvije bolnice. Mjesečni najam je 500 eura plus režije bez pričuve.

Stan Domobranska Foto:Bijelo Jaje

Garsonijera (17 m2) za studente u Maksimiru – 350 eura

Novouređena, namještena garsonijera iznajmljuje se na godinu dana. Polog je 700 eura.

Garsonijera Maksimir Foto:Bijelo Jaje

Gornja Dubrava, novonamješten stan 40 m2 – 500 eura

Stan u kući s više stanova i posebnim ulazom. Sastoji se od dnevnog boravka, kupaonice s tuš kadom, odvojenom kuhinjom i hodnikom!
Režije nisu uključene u cijenu najma, a potreban je i polog. Blizina Garden Malla, škole, bolnice, tramvajske stanice…

Pročitajte i ovo Objavio HALMED Povlači se lijek za visoki krvni tlak, bolesnici se trebaju javiti liječniku

Pročitajte i ovo Igra na pijesku Jezivo otkriće! Dječaku se na stopalima pojavile neobične linije, liječnici šokirani: "Ušli su mu pod kožu"

Stan Dubrava Foto:Bijelo Jaje