Posljedice nevremena

Pali tijekom sanacije štete na svojim krovovima: Jedan muškarac zadobio teže ozljede

Ilustracija Foto: Cropix
Prije novih kiša potrebno je sanirati štetu na krovovima oštećenih kuća. Dvojica muškaraca, nažalost, nisu u tome uspjela. Pali su sa svojih krovova, a jedan je i teže ozlijeđen.

Dvojica muškaraca iz Iloka i Privlake krenula su u četvrtak, dan nakon velikog nevremena, sanirati štetu s krovova svojih kuća. Nažalost nijedan od njih u svom zadatku nije uspio jer su s krova pali i ozlijedili se.

"Oko 7:40 u Iloku s krovišta obiteljske kuće na ulicu pao je 53-godišnjak i pritom zadobio lakše ozljede, dok je oko 10:15 u Privlaci 59-godišnjak propao kroz krovište pomoćne prostorije na tlo i zadobio teže ozljede", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Pripazite Civilna zaštita poslala poruku građanima: "Pratite naša upozorenja, prognoze i podatke"

Pročitajte i ovo Nisu stali Neobična posljedica nevremena: "Vi ste 40. osoba koja mi je danas došla s tim"

S obzirom na to da su se brojni građani uključili u saniranje posljedica nevremena te uklanjaju stabla s prometnica i objekata, saniraju krovišta, ispumpavaju vodu iz objekata i drugo, policija je pozvala na oprez.

"Apeliramo na građane da prilikom obavljanja radova saniranja posljedica nevremena obrate veću pozornost na situaciju oko sebe i kuda se kreću kako ne bi došlo do dodatnih neželjenih posljedica", poručili su.

Povezane teme