prometna nesreća na A1

Ozlijeđeni Osječanin spasio obitelj iz gorućeg vozila na A1: "Sve mu je bilo u tom automobilu"

Nesreća na benzinskoj postaji - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Izjavu za medije dao je otac Osječanina ozlijeđenog u prometnoj nesreći na benzinskoj pumpi na autocesti u utorak poslijepodne. Ispričao je kako je njegov sin spasio život svojoj obitelji.

Otac Osječanina koji je sudjelovao u prometnoj nesreći na benzinskoj pumpi na autocesti u utorak poslijepodne rekao je da stanje njegova sina ide na bolje. U nesreći je zadobio teške opekline, no uspješno se oporavlja. Njegov otac ispričao je kako je tijekom nesreće bio dovoljno priseban da svoj automobil odveze nekoliko stotina metara dalje od požara.

"Nije moj sin heroj, on je spasio svoju obitelj. Sve što je imao bilo mu je u tom automobilu. On je samo iz vatre spasio obitelj što bi svatko normalan napravio", rekao je njegov otac za SiB.net.

Identitet poginulog vozača koji je najvjerojatnije i skrivio prometnu nesreću još uvijek je nepoznat.

Njegova obdukcija bit će obavljena u KBC-u Splitu, a prema riječima ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, identitet će biti utvrđen pomoću međunarodne policijske suradnje. 

Osim Osječanina, u prometnoj nesreći stradao je i mlađi muškarac koji je bio pripadnik oružanih snaga RH i za čiji se život splitski liječnici i dalje bore. Mlađa Francuskinja nakon obrade je puštena na kućnu njegu. 

Pročitajte i ovo Iz daleke Azije Neobične životinje uplašile kupače na jezeru: "Prvo smo sreli jednu malu, a onda nas je okružilo dvadesetak"

Pročitajte i ovo tragedija na a1 Mlađi muškarac koji se u splitskoj bolnici bori za život je vojnik, vatrogasac o intervenciji: "Da je dojava kasnila, da smo mi kasnili..."