Trg bana Jelačića

Grad Zagreb u srijedu organizira doček za hrvatske olimpijce

Martin Sinković i Valent Sinković Foto: Damir Krajac/Cropix
Grad Zagreb organizira doček za hrvatske olimpijce na Trgu bana Jelačića.

Sukladno željama više osvajača medalja Grad Zagreb će u srijedu organizirati doček na Trgu bana Josipa Jelačića za hrvatske sportaše koji će se do tada vratiti s Olimpijskih igara u Parizu.

Doček se organizira u suradnji s Vladom Republike Hrvatske i Hrvatskim olimpijskim odborom.

Pročitajte i ovo nema ozlijeđenih FOTO Pogledajte užas u Garešnici: Kamion se zabio u obiteljsku kuću, postoji opasnost od urušavanja

Program dočeka na Trgu bana Jelačića počinje u 16.30 nastupom DJ-a i Zaprešić Boysa, a dolazak svih sportaša na Trg očekuje se do 17:30. 

Svoje sudjelovanje potvrdili su, između ostalih, veslači Martin i Valent Sinković, judašica Barbara Matić te atletičarka Sandra Elkasević i strijelac Miran Maričić.

Uz njih pozvani su i svi sportaši koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama.

Pročitajte i ovo Tragedija u Slavoniji FOTO/VIDEO Dvojica prijatelja poginula gotovo na kućnom pragu, rodbina neutješna: "Sve sam gledala s prozora..."

Dočekati će ih gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, ministar turizma i sporta Tonči Glavina te potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Ovisno o rezultatima i željama hrvatskih olimpijaca koji se još natječu u Parizu moguć je još jedan doček u idućih tjedan dana, nakon njihovog povratka.

 

Povezane teme